Vakantiehuis Ameland: Boek uw droomvakantie

Ontsnap aan de drukte en vind uw eigen stukje paradijs op Ameland, waar luxe en natuur samenkomen om een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Ameland Residence nodigt u uit om te kiezen uit een reeks exclusieve verblijven die niet alleen comfort en privacy bieden, maar ook uniek gelegen zijn om het eiland in al zijn glorie te ervaren. Van verstilde duingebieden tot de nabijheid van pittoreske dorpjes, elk vakantiehuis biedt een bijzonder verblijf dat uw verwachtingen zal overtreffen.


Villa Zee: Uw rustgevende toevluchtsoord aan zee

Gelegen tussen de serene duinen, biedt Villa Zee een rustgevende ontsnapping dicht bij zowel het strand als het charmante dorpje Nes. De ochtend begroeten met konijnen en fazanten in uw tuin, of genieten van de ondergaande zon met een mogelijk bezoek van een ree, Villa Zee brengt de natuur naar uw deur. Met luxe gemakken zoals een gashaard, sauna, een laadpaal en solarium, is dit het hele jaar door uw perfecte vakantiehuis op Ameland.

De villa straalt warmte en welkom uit met zijn stijlvolle inrichting, ruime woonkamer en moderne keuken. De drie tweepersoonsslaapkamers boven completeren de ervaring met een luxe badkamer die uitnodigt tot ontspanning. Gelegen op een ideale locatie, combineert Villa Zee comfort met de schoonheid van Amelands natuur, ideaal voor een weekendje Ameland of een uitgebreide vakantie. Ontsnap aan de alledaagse drukte en ontdek Villa Zee.


Villa Stern: Luxe en natuur hand in hand

Villa Stern biedt een luxe oase in het hart van Amelands adembenemende duingebied, perfect voor diegenen die het eilandleven willen ervaren. Dicht bij zowel het strand als het levendige dorp Nes, belooft Villa Stern een vakantie vol ontspanning en verkenning. De sfeervolle villa, compleet met een sauna, solarium en een ruim terras, staat garant voor een verblijf vol luxe en gemak. Ook is er een laadpaal aanwezig om een elektrische auto op te laden.

Binnen wordt u verwelkomd door een warme inrichting, met comfortabele zitbanken en een moderne keuken die van alle gemakken is voorzien. De bovenverdieping herbergt drie slaapkamers en een grote luxe badkamer, perfect voor een wellness ervaring aan het einde van uw dag. 

Villa Sterns locatie tussen Nes en Buren biedt het beste van beide werelden: de rust van de natuur en de gezelligheid van het dorp. Ervaar de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning in Villa Stern. Bekijk nu onze beschikbaarheid en plan uw droomvakantie op Ameland.

Villa Zilt: Comfort in de Amelandse duinen 

Als een schilderachtig landhuis, verwelkomt Villa Zilt u met haar rietgedekte dak en charmante uitstraling. Gelegen in het prachtige duingebied tussen Nes en Buren, biedt deze villa de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie op Ameland. Met faciliteiten zoals een open haard, laadpaal, sauna, en solarium, biedt Villa Zilt luxe comfort voor maximaal 8 personen.

De inrichting van Villa Zilt weerspiegelt een moderne elegantie met een gezellige woonkamer en een uitnodigende keuken. De slaapkamers en luxe badkamer op de bovenverdieping zorgen voor een rustgevende nachtrust. De ligging van het vakantiehuis op Ameland biedt gemakkelijke toegang tot het strand en bos, terwijl het gezellige centrum van Nes een prachtige plek is om de cultuur en gastvrijheid van Ameland te ervaren. Kies voor een onvergetelijke ervaring in Villa Zilt, waar elke dag een nieuwe ontdekking wacht. Of u nu op zoek bent naar rust en ontspanning of de schoonheid van Ameland wilt verkennen, Villa Zilt is de perfecte keuze.

Villa Nova: Een luxe duinvilla met historische charme

Villa Nova, vredig gelegen in de duinen dicht bij Nes, combineert moderne luxe met de serene schoonheid van de natuur. Deze vakantiewoning op Ameland, perfect voor wie de drukte wil ontvluchten, biedt privacy en rust met een ruime tuin en een terras op het zuiden. De regelmatige bezoekjes van lokale kleine dieren zoals konijnen en bijzondere vogels maken uw verblijf hier extra speciaal.

Binnenin biedt Villa Nova een warme, uitnodigende sfeer met een ruime woonkamer en een modern ingerichte keuken. De slaapkamers op de bovenverdieping en een luxe badkamer met sauna en solarium zorgen voor een ontspannen einde van uw dag. Gelegen op een ideale plek, biedt Villa Nova rust en stilte, terwijl het charmante Nes gemakkelijk te voet bereikbaar is. Ook is er een laadpaal voor aanwezig voor het opladen van elektrische voertuigen. Ontdek de perfecte combinatie van moderne luxe en natuurlijke schoonheid in Villa Nova. 

Luxe bungalow Watersnip: Exclusiviteit in de natuur van het eiland

Voor een unieke ervaring van luxe en vrijheid, is luxe bungalow Watersnip de ideale keuze. Gelegen op het rustige vakantiepark Roosdunen, biedt deze bungalow niet alleen een eigen tuin met zuidelijk gelegen terras maar ook een scala aan faciliteiten binnen handbereik. Het ruime speelveld voor de bungalow en de nabijheid van het strand maken het de perfecte uitvalsbasis voor families.

Deze vakantiewoning is voorzien van een sfeervolle woonkamer met een open haard en een moderne keuken, terwijl de slaapkamers en luxe badkamer met sauna alle comfort bieden dat u nodig heeft. Bovendien ligt het charmante dorpje Ballum op loopafstand, waar u de rijke geschiedenis en gastvrijheid van Ameland kunt ervaren. Ook is er een laadpaal aanwezig.

Boek uw verblijf in de luxe bungalow Watersnip voor een vakantie vol ontspanning, avontuur en comfort. Bekijk onze last minute aanbiedingen en verzeker uzelf van een onvergetelijke tijd op Ameland.

Kies Ameland Residence: Onvergetelijke momenten in uw droomverblijf

Ameland Residence biedt niet alleen een selectie van exclusieve verblijven maar ook de belofte van een onvergetelijke vakantie-ervaring. Of u nu de voorkeur geeft aan de rust van de duinen, de nabijheid van het strand, of de charme van Amelands dorpjes, onze verblijven voldoen aan elke wens.

Ontdek de schoonheid en rust van Ameland met een verblijf in een van onze luxe vakantiehuizen. Neem vandaag nog een kijkje bij onze last minute aanbiedingen en boek uw ideale vakantieverblijf. Uw droomvakantie op Ameland begint hier.