Over ons

home

De drijvende krachten achter Ameland Residence zijn Mark en Trees Brouwer.

Sinds 2009 verhuren wij eigen luxe vakantiewoningen op Ameland. Trees houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken en is uw vaste contactpersoon. We komen beide van Ameland en hebben een grote liefde voor het eiland. Het is een heerlijk rustgevend eiland met prachtige natuur, gezellige dorpjes en de mooiste stranden. We zijn begonnen met de verhuur van Zilt in 2009. Zilt verhuurde zo goed dat daardoor het aantal luxe vakantiewoningen de afgelopen jaren is uitgebreid.

We zorgen ervoor dat de luxe vakantiewoningen met liefde zijn gevuld voordat u er bent: er staat koffie, thee en een fles wijn voor u klaar! Verder zijn de nodige huishoudelijke producten aanwezig zoals toiletpapier, keukenrol, afwastabletten, handdoeken en theedoeken. En uiteraard zijn we altijd bereikbaar mocht u ons nodig hebben.

Luxe en ontspanning tijdens uw vakantie op Ameland

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u kunt genieten van een heerlijk ontspannen vakantie op Ameland. Onze vakantiehuizen zijn dan ook van alle luxe en gemakken voorzien. Zo beschikt iedere woning over comfortabele boxsprings, een mooie sfeerhaard, design interieur, Wi-Fi (draadloze internetverbinding) en vaatwasser. In iedere vakantiewoning vindt u ook een ligbad en privé sauna. Natuurlijk ontbreken zaken zoals LCD tv’s en een dvd/radio systeem niet. Hoewel u hier waarschijnlijk niet veel gebruik van zult maken met zoveel prachtige natuur om u heen! Iedere woning is geschikt voor gezelschappen tot 8 personen.