Vakantiehuis huren Ameland

Ultiem genieten van luxe en weelde middenin de natuur van Ameland dat kan met een luxe vakantiehuis op Ameland. U kunt bij ons enkele zeer luxe villa’s huren op Ameland. Ameland Residence verhuurt 4 luxe vakantiehuizen en 1 luxe bungalow.

 

Mogelijkheden voor verhuur

Door de unieke ligging van de villa’s nabij de plaatsen Nes en Buren maakt u snel even een uitstapje naar één van deze dorpen. Een fietstocht door de duinen en de rest van het eiland voor een actief dagje snel gemaakt.

De vakantiehuizen zijn gedurende het hele jaar te huur. Dit kan volgens onderstaande perioden:

  • Per weekend
  • Per midweek
  • Per week

U kunt dus uw hele vakantie of een weekendje op Ameland vertoeven en genieten in één van onze luxe vakantiehuizen.

 

Luxe vakantiehuizen op Ameland

Al onze vakantiehuizen op Ameland zijn gesitueerd op bijzondere plekjes nabij het strand en in de duinen. Ieder vakantiehuis is zeer luxe ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een luxe badkamer met douche, ligbad en een sauna. Of een sfeerhaard in de woonkamer voor een sfeervolle zomer- of winteravond. Ook zijn de luxe villa’s uitgerust met WiFi voor uw tablet, telefoon op laptop.

 

VOORZIEN VAN ALLE LUXE

Alle vakantiehuizen die Ameland Residence verhuurt zijn voorzien van allerlei luxe. Iedere villa heeft een luxe ingerichte en ruime woonkamer. De keuken is voorzien van allerlei handige snufjes en apparaten. Zo verzorgt de vaatwasser de afwas en kunt u altijd genieten van een lekkere kop koffie of thee.
Bij zonnig weer kunt u heerlijk ontspannen op het privé terras. Is het weer een keer regenachtig, stap onder de zonnebank of in de sauna voor een ultiem wellness gevoel.

 

VAKANTIE OP AMELAND

Op vakantie naar Ameland is genieten van de prachtige natuur. Vele kilometers wit zandstrand, bossen en duinen en twee natuurgebieden.Het natuurgebied ‘Hon’ is internationaal bekend. Fietspaden strekken zich meer dan 90 kilometer uit over het eiland. Geniet van uw vakantie op Ameland en de vele activiteiten die dit prachtige eiland u heeft te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het spotten van zeehonden, een bezoekje aan één van de karakteristieke dorpen of een demonstratie van paardenreddingsboot van de Reddingsbrigade.

Bezig met laden