Op vakantie met familie naar Ameland

Plan je een vakantie met familie? Ameland is een eiland dat uitnodigt tot ontdekken en genieten, perfect voor families die op zoek zijn naar een combinatie van comfort en natuur. Met prachtige stranden, uitgestrekte duinen, en schilderachtige dorpjes biedt Ameland de ideale basis voor een onvergetelijke vakantie met familie. In dit artikel verkennen we de beste opties bij Ameland Residence, waar comfort, privacy en natuur samenkomen.

 

Ontspannen en genieten

 

Ameland Residence biedt luxe villa's en bungalows die de perfecte uitvalsbasis vormen voor families om het eiland te ontdekken. Geniet van de vrijheid om samen nieuwe herinneringen te creëren in een setting die zowel ontspannend als inspirerend is. Elk verblijf is uitgerust met moderne voorzieningen, van een eigen sauna tot een ruime keuken, waardoor het de ideale plek is om samen te komen en te genieten.

 

Ameland zelf biedt een breed scala aan activiteiten die uw vakantie met familie verrijken. Van lange wandelingen langs het strand tot fietsen door de duinen, elk seizoen op Ameland heeft zijn eigen charme. Onze accommodaties zijn uw thuisbasis waar u na elke dag vol avontuur kunt terugkeren om in stijl te ontspannen.

 

De luxe van Ameland Residence: Een klasse apart

 

Bij Ameland Residence tillen we uw vakantie met familie naar een hoger niveau met onze luxe villa's. Deze villa's zijn perfect voor families tot 8 personen, met genoeg ruimte voor iedereen om te ontspannen. De hoogwaardige inrichting, inclusief een eigen sauna, zonnebank en een ruim terras, biedt luxe en privacy midden in de prachtige natuur van Ameland.

 

Met een volledig uitgeruste keuken, ruime woonkamer, en comfortabele slaapkamers, kunt u genieten van gezellige avonden samen koken – perfect voor die momenten dat u liever binnen blijft en van elkaars gezelschap geniet. Gelegen dicht bij de duinen en het strand, biedt het de perfecte balans tussen ontspanning en activiteit.

 

Ontdek onze luxe bungalow Watersnip

 

Voor kleinere families biedt onze luxe bungalow Watersnip een intieme en comfortabele setting. Geschikt voor maximaal 6 personen, beschikt deze bungalow over alle voorzieningen die u nodig heeft voor een zorgeloos verblijf, inclusief een moderne keuken en een gezellige woonruimte. Met eigen parkeergelegenheid en een laadpaal aanwezig, is het gemakkelijk om te komen en gaan zoals u wilt.

 

Het verblijf in de bungalow geeft u toegang tot het openluchtzwembad, ideaal voor zonnige dagen wanneer u verkoeling zoekt. Bovendien is de bungalow huisdiervriendelijk, zodat geen lid van de familie thuis hoeft te blijven. Geniet van een ruim gezellig terras met een speelveld voor de kinderen.

 

Natuur en ontspanning: Het beste van beide werelden

 

De luxe verblijven van Ameland Residence zijn uniek gelegen in een rustige omgeving dicht bij de natuur, waardoor het de ideale plek is voor families die op zoek zijn naar zowel ontspanning als activiteit. 

 

De nabijheid van het strand en de duinen biedt onbeperkte mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten zoals wandelen, fietsen en vogelspotten, terwijl de luxe accommodaties zorgen voor een comfortabele plek om te ontspannen na een dag vol ontdekkingen.

 

Boek uw droomverblijf bij Ameland Residence

 

Voor een onvergetelijke ervaring met uw familie op Ameland, kiest u voor de luxe en comfort van Ameland Residence. Of u nu de voorkeur geeft aan de ruime villa's of de gezellige bungalows, wij bieden de perfecte accommodatie. Laat u betoveren door de schoonheid van Ameland en geniet van een verblijf dat luxe, natuur en gezelligheid combineert.


Bent u klaar om uw volgende vakantie met familie te plannen? Bezoek onze zoek & boek pagina om meer te ontdekken over onze luxe accommodaties en om uw verblijf bij Ameland Residence te boeken. Uw droomvakantie op Ameland begint hier, waar luxe samenkomt met het ongerepte landschap van een van de mooiste Waddeneilanden.