Vakantiehuis met sauna

Wat is er fijner dan heerlijk ontspannen en de sauna in te stappen van je eigen vakantiehuis? Alle vakantiehuizen van Ameland Residence zijn voorzien van een eigen privé sauna. Een vakantie op Ameland of een weekendje op Ameland hoort een tijd van ontspanning en ontzorgen te zijn. Lekker tot rust komen en de dagelijkse sleur voor even achter je te laten. Huur vandaag nog een vakantiehuis op Ameland!

Eigen wellness op Ameland

Heb je een wellness vakantiehuis geboekt dan wil je optimaal genieten van de wellness faciliteiten. Onze huizen zijn voorzien van een Finse sauna. Deze zijn gesitueerd in de ruime en luxe badkamers. Hierdoor kan je vanuit de sauna direct onder een ijskoude regendouche stappen. Je lichaam en spieren de ontspanning geven van de warmte van de sauna en de kou van de douche maken je heerlijk rozig. Heb je je ‘wellness treatment’ afgerond dan plof je meer op de bank met een drankje om het vochtpijl van je lichaam weer aan te vullen.

Sauna op Ameland

Onze vakantiehuizen zijn allemaal gesitueerd op Ameland. Het eiland is autoluw en geeft daarom van zichzelf al een gevoel van ‘onthaasten’. Je hoeft even niets meer. Vanaf de veerboot is aansluitend openbaar vervoer beschikbaar naar één van de vier dorpen op het eiland. Onze vakantiehuizen liggen op loopafstand van Nes en Buren. Met een bezoek aan ons prachtige eiland, kan je deze dus ideaal combineren met je eigen privé sauna op Ameland.

Ieder seizoen is bijzonder

Alle vier de seizoenen hebben zo z’n charme. In de winter en lente zal je door de koudere temperaturen wellicht iets meer gebruik maken van de faciliteiten in de vakantiehuizen. Waar je er in de zomer en herfst iets meer op uit trekt door bijvoorbeeld een wandeling te maken in het duingebied waarin onze villa’s zijn gevestigd. Waar een bezoek aan de uitgestrekte stranden natuurlijk niet mag ontbreken.