Weekendje Ameland

Beleef een fijn weekendje Ameland met familie of vrienden. In een aangenaam luxe vakantiehuis op Ameland van Ameland Residence geniet u van alle comfort en ontdekt u dit mooie pareltje aan het Wad. Er is veel te doen: van cultuur snuiven tot parachutespringen en van een verfrissende strandwandeling tot even heerlijk bijkomen in uw privé sauna!

Genoeg te zien voor een lang weekend Ameland

Ameland is het vierde eiland in het welbekende TVTAS-rijtje: Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Met de vier dorpen Hollum, Ballum, Nes en Buren is er voldoende te zien en te beleven voor een lang weekend Ameland. Fiets naar natuurgebied Het Oerd, wandel over het strand of geniet van een lekkere Ceasar salade of caffè Latte op een van de vier strandpaviljoens.

Weekendje Ameland in een huisje

Wilt u een weekendje Ameland in een huisje verblijven? Dat kan! Middenin het duingebied tussen Nes en Buren hebben wij verschillende vrijstaande, rietgedekte luxe vakantiehuizen te huur. Elke huisje is uniek en heeft zijn eigen sfeer. De huizen staan op royale kavels tussen de duinen. Dichtbij bos en strand, maar ook op wandel- of fietsafstand van de dorpjes. Fazanten en konijntjes bezoeken regelmatig uw tuin en met een beetje mazzel treft u reeën aan. Alle vakantiehuizen staan – dankzij een hoge standaard van comfort - garant voor een onbezorgd weekendje Ameland met familie en/of vrienden.

Aanraders voor Ameland weekendje weg

Met zoveel leuke dingen, is het soms moeilijk kiezen. Daarom helpen we u graag een handje. Hieronder ziet u een paar van onze persoonlijke favorieten voor een weekendje weg. Deze uitjes zijn geschikt voor jong en oud, al moet u voor de laatste twee wel redelijk sportief zijn aangelegd.

Beklim de vuurtoren
Bezoek het natuurcentrum
Bekijk een demonstratie van de paardenreddingsboot
Ontdek de mysteries rond de verdwenen dorpen in museum Sorghdrager
Ga op robbentocht om zeehondjes te spotten
Mountainbike door de bossen
Een echte durfal? Ga kitebuggyen of kitesurfen

Veel luxe en comfort tijdens een heerlijk weekendje weg op Ameland

De vakantiehuizen zijn stijlvol ingericht en voorzien van veel extra’s. Wat dacht u van: een solarium, fijne sauna en luxe boxsprings? Een fraaie (open) haard, heerlijke zachte bank, flatscreen tv en uiteraard overal goede wifi! Het super-de-luxe interieur maakt uw weekendje weg op Ameland compleet. Boek vandaag nog uw vakantie naar Ameland!

Meer weten? Bekijk hier de beschikbaarheid en prijzen voor een weekendje weg: check beschikbaarheid weekendje Ameland!

Weekendje Ameland last minute?

Maakt het u niet veel uit wanneer u vertrekt? Volg dan onze Facebookpagina. Daar posten we zo nu en dan last minute weekendjes weg. Bijvoorbeeld als er door annulering een huisje beschikbaar komt. Geen Facebook? Meld u dan aan voor de last minute email-update. Dit kan via: info@ameland-residence.nl. Dan ontvangt u een mailtje als er last minute iets vrij komt.