Vakantiehuis op Ameland

Vakantie vieren op de Waddeneilanden?

Huur een vakantiehuis op Ameland bij Ameland Residence. U kunt in alle ontspanning genieten van het strand, de prachtige natuur of de pittoreske dorpjes Nes, Hollum, Ballum en Buren bezoeken.

Vakantie en mooi weer

Maak kennis met de mooie natuur die Ameland u te bieden heeft. Vanuit uw luxe vakantiewoning stapt u op de fiets naar één van de mooie natuurgebieden. Zo heeft natuurgebied ‘Het Oerd’ een schitterende uitkijkplateau op de "Oerdsblinkert" van waaruit je een prachtig uitzicht hebt op dit unieke natuurgebied, het wad en de noordzee. In wereldbekende natuurgebied ‘de Hon’ verblijft een vaste kolonie Lepelaars. U kunt ook een mooie boottocht maken over het wad om de zeehonden van dichtbij te observeren of de schelpenbanken bekijken.

Ook kun je wadlopen of de eendenkooi bezoeken onder begeleiding van een ervaren gids. Het waddengebied heeft een grote hoeveelheid variatie aan planten en dieren. Met meer dan 90 kilometer aan fietspaden is Ameland een walhalla voor fietsliefhebbers en sporters. Jaarlijks zijn er sportevenementen zoals Triambla, MTB en de Adventure-run. Daarnaast zijn er vele wandelroutes en ruiterpaden uitgezet. Om optimaal te genieten van alles wat Ameland te bieden heeft kunt u zeer goed vertoeven in één van onze luxe vakantiehuizen tijdens uw vakantie op Ameland of uw weekendje Ameland!